Ready To Ride Master

Ready To Ride
Voor de rijder die voor 99€ zijn rijvaardigheid nog wil vergroten!

Sinds 2015 hebben we een samenwerkingsakkoord met VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde). Hierdoor kan u, door tussenkomst van de Vlaamse Overheid, genieten van een tijdelijke korting op enkele dagopleidingen. Hierdoor zijn de plaatsen beperkt in tijd en aantallen om via VSV in te schrijven.

Inhoud:

De Ready To Ride Master is een verderzetting van de Ready To Ride Advanced training. We gaan na of je al de inzichten uit de eerste training hebt onthouden, en we proberen in deze dagtraining de lat hoger te leggen op alle vlakken. Zowel op het oefenterrein als op de openbare weg. Uiteraard passen we de cursus steeds aan aan het niveau van de cursist, en door de kleine groepen (max 5 personen per instructeur) zijn we in staat om iedereen genoeg persoonlijke aandacht te geven. De Ready To Ride Master Training is enkel toegankelijk voor mensen die de Ready To Ride Advanced Training reeds volgden.

Duurtijd:

Een volledige dag

Kostprijs:

99 Euro per persoon (Inclusief ontbijt en middagmaal)

Opmerkingen:

Maximum 4/5 deelnemers per instructeur.
Deze cursus wordt gevolgd met eigen motor.
Rijbewijs verplicht.
Deze cursus vindt plaats vanaf vier inschrijvingen (1).

 

(1) De meeste cursussen worden met een minimum aantal deelnemers gegeven.  Je kan zelf voor het aantal deelnemers zorgen of je op de lijst zetten bij de inschrijvingen.

Inschrijven:

Inschrijven voor de Ready To Ride cursussen doe je via de site van www.readytoride.be

Partners

 

Resengo
Roland

Internationaal transport,
opslag en logistiek
MAG